изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:35 EEST
Футбол: Решението за лиценза на ЦСКА е неадекватно, заяви Александър Томов    
СпортСофия. Решението да не се даде лиценз на ЦСКА е неадекватно и аз не мога да го приема. Това заяви на пресконференция президентът на клуба Александър Томов,

предаде репортер на Агенция "Фокус". Според Томов - нямало основания на ЦСКА да не бъде даден лиценз за участие в евротурнирите и първенството на "А" група.
"Тези аргументи са несъстоятелни. Апелативната комисия е дала 6 точки, които трябваше да изпълним и ние сме го направили. Онзи ден ни даде още една допълнителна точка, за което аз не знаех и заради нея ни наказват. В доклада, който са ни изпратили, въобще не се споменава за пари. Аз не виждам никаква вина в нас, а ако това е така, аз ще напусна с целия управленски колектив", добави Томов, споед когото нямало основания на ЦСКА да не бъде даден лиценз за участие в евротурнирите и първенството на "А" група.
"Стига си лъгал, писна ни вече", отговориха на тези негови думи предвожданите от шефа на фенклуба Димитър Ангелов - Дучето запалянковци. Те са в залата за пресконференция на стадион "Българска армия" и постоянно скандират обиди по адрес на президента на ЦСКА Александър Томов.
Марин МИЛАШКИ
 


Сходни връзки

Футбол: Решението за лиценза на ЦСКА е неадекватно, заяви Александър Томов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди