изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:21 EEST
ЗА ВТОРИ ПЪТ ПИБ-ДОБРИЧ ОТВОРИ ВРАТИ ЗА "ДЪГА"    
ОбществоЗа втора поред година добричкият клон на Първа инвестиционна банка /ПИБ/ проведе Ден на отворени врати, като отново гости на служителите на финансовата институция бяха деца от дом "Дъга" в Добрич.

Миналата година завършващи възпитаници на дома имаха възможността да посетят банковия офис в рамките на проект "Професията - шанс за реализация", финансиран от фонд "Социална отговорност" на ПИБ и реализиран чрез фондация "Ръка за помощ". Тази година банковите служители изненадаха с покана своите партньори от "Ръка за помощ" и децата, сподели Албена Бонева от фондацията. Няколко малчугани посетиха банката, където бяха топло посрещнати от целия колектив. "Тази традиция - да провеждаме Деня на отворените врати, е част от социалната политика на банката. Искаме да покажем на децата какво представлява една такава институция, да ги почерпим за Деня на детето, както и да почувстват и нашите клиенти празника на детето и да се върнат в своето детство" - каза за НДТ Милена Георгиева - управител на банковия клон. Възпитаници от "Дъга" рисуваха заедно с представител на банката на тема "Нашата банка". "Идеята е картината, която бъде създадена със съвместни усилия, да украси офиса на банката" - допълни М. Георгиева. Всички получиха и оригинални шапки с логото на предстоящата европейска футболна надпревара "Евро'2008".
 


Сходни връзки

ЗА ВТОРИ ПЪТ ПИБ-ДОБРИЧ ОТВОРИ ВРАТИ ЗА "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди