изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:37 EEST
НЕВЕРОЯТНО ГРАДИНСКО ПАРТИ ЗА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА ОТ ЦДГ №10    
НовиниНевиждано градинско парти организираха вчера за децата от детската градина - юбиляр "Слънчице" колективът и родителското настоятелство Сдружение за развитие на деца "Слънчице".

Купонът в двора на забавачницата бе по повод 1 юни - Деня на детето и е част от тържествата по случай 40-ата годишнина от създаването на детската градина. Много балони, въртележки, фойерверки, музика, песни, подаръци, торта и още куп вкусотии бяха приготвени с помощта на спонсори за 152-мата възпитаници на детското заведение. Сред гостите на тържеството бяха зам.-кметът Камелия Койчева, директорът на Центъра за защита на природата и животните Севдалина Венкова, директорът на частната гимназия "Райко Цончев" и административен директор на Висше Училище Международен Колеж Димитрина Каменова, директори на други детски градини, бивши директори и преподаватели в ЦДГ №10, представители на фирмите-спонсори, родители. Двама клоуни бяха гости на малките слънчица и организираха за тях много състезания, игри и дискотека. Слънцето доказа, че е приятел на ЦДГ №10 и грееше през цялото време, докато градинското парти продължаваше. То нямаше да стане факт, ако не бяха спонсорите от "Салати Веселина", "Панчатантра" ЕООД, "Добруджански хляб" АД, "Джулай" ООД, "Захарно петле - Койчев" , ЕТ "Кристина", "Оникс - Димчо Димов", "Птицекланица" АД, ТПК "Наслада 91", "Чико-Емо" - Варна, ресторант "Централ". Доказвайки, че помощта "от деца за деца" е с изключителна стойност, своята невероятна подкрепа за празника на ЦДГ №10 "Слънчице" дадоха учениците от частна гимназия по бизнес и туризъм "Райко Цончев" и възпитаниците на Кулинарна академия към Висше Училище Международен Колеж, които се ангажираха да подготвят почерпката за деца и гости и да реализират обслужването на празника, за да се превърне той в истински купон, какъвто бе за всички присъстващи - малки и по-големи деца.
 


Сходни връзки

НЕВЕРОЯТНО ГРАДИНСКО ПАРТИ ЗА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА ОТ ЦДГ №10 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди