изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:48 EET
ПОДРЕЖДАТ В ИЗЛОЖБА ДЕТСКИТЕ ИДЕИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО    
НовиниВ изложба ще бъдат подредени детските рисунки, които бяха нарисувани от ученици от Добрич по време на организирания от общината пленер за идеи за туристическо лого на Добрич.


Предстои специална комисия с участие на художници и дизайнери да оцени представените идеи в рамките на обявения от общината конкурс. Най-добрите ще бъдат отличени с награди - парична премия от по 100 лева. Сред тях ще се избере и проектът за лого на общината. Резултатите от конкурса ще станат ясни в навечерието на празника на Добрич - 25 септември. Оказа се, че най-силно присъстващите мотиви в проектите на децата са слънчогледи, житни класове, часовниковата кула от АЕМО "Старият Добрич", бели лястовици, вплетени по различен начин и в различно съчетание. Оказало се, че младите художници са изпитали затруднение да представят друг традиционен елемент за Добрич и региона - вятъра.
Припомняме, че неотдавна общината в Добрич обяви конкурс за идеи и предложения за туристическо лого, като той е без възрастови ограничения за участниците. Предложенията трябваше да са във вид на рисунка и да представят индивидуалното, специфичното и уникалното, с което Добрич се отличава. Срокът за предаване на рисунките бе 1 юни. Детският пленер бе част от конкурса.
 


Сходни връзки

ПОДРЕЖДАТ В ИЗЛОЖБА ДЕТСКИТЕ ИДЕИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди