изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:48 EEST
ОБЩИНАТА ПОДПИСВА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРОЕКТИ НА НПО    
Новини
Днес ще бъдат подписани договорите на неправителствените организации, чиито проекти са одобрени по програмата "Финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община град Добрич".


От кметството съобщиха, че е приключила процедурата за оценка на проекти. Според крайното класиране, от общо 23 участвали в конкурса са одобрени 13 проекта на стойност 24 308 лв.Одобрените проекти са:  "Не се страхувай аз съм с теб" на Сдружение "Св. Мина" - на семейства с деца със специални нужди /2100 лева/,  "Моят чист Добрич започва от детската градина" на Сдружение "Добричко училищно настоятелство" /1310 лева/, "Добруджанската носия и тъкан в света на детското творчество" на  Сдружение "Училищно настоятелство - СОУ П. Р. Славейков" /2330 лева/, "И те могат - спортен турнир за хора с увреждания" на Областен съюз на инвалидите /1500 лева/, "Лятна Детска полицейска академия на Сдружение "Ред и сигурност" /2660 лева/, "Шанс за децата" на Сдружение "Шанс за децата" /1860 лева/, "Екопатрули бдят - въздух, земя, вода" на Сдружение с нестопанска цел "ЕКО ПИ - З" /1250 лева/, "Искам ли това да се случи?" на сдружение с нестопанска цел - Здравна грижа за всеки /1820 лева/, "Нас ни има, ние живеем и творим" на Обединен спортен клуб на сляпо-глухите "Устрем" /2490 лева/, "Да помогнем на сърдечно болните деца от гр. Добрич" на Асоциация "Детско сърце - гр. Добрич" /1720 лева/, "ЗОО-Мелпомена" на "Клуб Социално развитие" - КСР /2050 лева/, "Малкият Оксфорд" на Сдружение за развитие на деца "Слънчице" /2098 лева/ и "По пътя на отпадъците" на сдружение "Федерация на обединените ромски общности" /1120 лева/.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ПОДПИСВА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРОЕКТИ НА НПО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди