изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:23 EET
КЪРПЯТ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ, ВСИЧКИ СВЕТОФАРИ ЩЕ СА С ТАЙМЕР    
НовиниОколо 5 000 квадратни метра улична настилка вече са изкърпени от трите избрани при конкурс фирми, съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. От "Пътно строителство" са изкърпили за около седмица 3000 кв. м по бул. "Добруджа", "Добричка епопея" и "3 март". "Екострой" АД е изкърпил около 900 кв. метра по улиците "Димитър Ковачев", "Орфей", "Агликина поляна".

Общинската фирма "Комуналефект" е изкърпила с бетонови разтвори 1100 кв. м, предимно в кв. "Балик". Успоредно с това се изкърпват тротоари. Фирма "Комуналефект" е приключила с монтирането на парапет по бул. "Добруджа" и по бул. "Русия". Започнала е работа и по маркировките на улиците. Поставена е нова светофарна уредба в района на хипермаркет "Кауфланд". Монтирани са седем таймера на светофари. Предстои втора доставка, с която да приключи монтирането на таймери по всички светофари. Ремонтира се осветлението на 10 улици, а на други 13 се монтира ново. До момента са положени всички 141 стълба. Очаква се монтажът на осветителните тела да приключи до 30 дни.
Започнала е работа и по ремонта на пешеходната зона в участъка от паметника на Й. Йовков до края на т.нар. "жълти плочи". В този участък ще се ремонтира канализационната система. Предстои да бъдат довършени и въведени в експлоатация изградените през миналата година водни ефекти в района. Средствата за всички тези обекти са заложени в програмата за капиталови разходи на община Добрич.
 


Сходни връзки

КЪРПЯТ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ, ВСИЧКИ СВЕТОФАРИ ЩЕ СА С ТАЙМЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди