изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:15 EET
"ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) ПРИЕМА "ПАНАЙОТ ХИТОВ"    
СпортДнес са последните срещи от първенството на Североизточната "В" група. Отборът на "Черноморец" (Балчик), който предсрочно си осигури място в Източната "Б" група, приема изпадналия вече в четвърта дивизия тим на "Панайот Хитов" (Тутракан).

Феновете на футбола в Белия град не се съмняват, че техният отбор ще спечели мача. Днес обаче тях повече ги вълнува друг въпрос - ще играе ли наесен "Черноморец" във втория ни ешелон. Треньорът на тима Стефан Дончев сподели, че кметският екип и общинските съветници са настроени позитивно и той е сигурен, че ще се направи всички необходимо, за да се обезпечи участието  на "Черноморец" в "Б" група. "Засега 80 процента съм сигурен, че наесен ще играем в "Б" група", каза още Ст. Дончев. Очаква се след днешния мач кметът на града и клубното ръководство да се срещнат със състезателите и да кажат дали "Черноморец" ще започне подготовка за първенството на Източната "Б" група, или отборът ще продължи да играе при аматьорите.

Останалите двубои от последния кръг на Североизточната "В" група са: "Шабла" - "Суворово", "Черноломец" (Попово) - "Аристон" (Русе), "Ендже" (Царев брод) - "Орловец" (Победа), "Аксаково" - "Девня", "Спортист" (Г. Тошево) - "Преслав", "Черноморец" (Бяла) - "Разград", "Албена 97" (Оброчище) - "Левски" (Главиница). Всички мачове започват в 17.00 часа. 

 


Сходни връзки

"ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) ПРИЕМА "ПАНАЙОТ ХИТОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди