изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ



ОВЕН - Водени от порива си да творите, бързо ще намерите пътя към успеха. Обединявайки усилията си с хората около вас, ще започнете съвместен проект, който ще получи и финансова подкрепа.

ТЕЛЕЦ - Включвайки се активно в делата си, ще пристъпите към разработване на нова идея, имаща отношение към организацията и рекламата. Придобивките няма да се забавят.

БЛИЗНАЦИ - Старателно ще се стремите към усъвършенстване на способностите си, разчитайки така да повишите и до-ходите си. В тази връзка ви предстои пътуване, което ще ви донесе успех.

РАК - Освободете се от излишните емоции и стрес, които се отразяват пагубно на работата и живота ви. Склонността ви да сменяте идеите си една след друга не допри-нася за успешния ход на делата ви.

ЛЪВ - С присъствието си внасяте равновесие и ускорявате решаването на проблемите, както на работното място, така и у дома. Подкрепата ви се цени и повишава авторитета ви.

ДЕВА - Започнете деня си с онези задачи, които ви привличат най-малко, но трябва да се свършат. Така ще ви остане повече време за важните дела. В обкръжението ви има привлекателна личност.

ВЕЗНИ - Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си.

СКОРПИОН - Наложените промени на работното място ще доведат и до промяна в стратегията ви по отношение на конкретен проект или колеги. В личен план ще подобрите отношенията си с партньора.

СТРЕЛЕЦ - Ще се погрижите за всичко, което планирате днес да приключи в рамките на деня. Градивните ви усилия ще ви държат в добра форма и ще съумеете да се организирате с времето си.

КОЗИРОГ - Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред.

ВОДОЛЕЙ - Търсете сътрудничеството на хора, имащи опит в делата ви. Оптимисти сте по отношение на своя идея и ще работите по нея, реализирайки я в кратки срокове.

РИБИ - Свикнали сте да не прибързвате в решенията си, но днес ще ви се наложи да бъдете по-практични. Добра реализация очаква онези от вас, които целенасочено ще се съсредоточат върху това

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди