изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:08 EEST
НА БАЛОТАЖ ЩЕ ИЗБИРАТ КМЕТА НА СТОЖЕР    
ПолитикаЧастични избори за кмет на добричкото село Стожер се проведоха в събота. Жителите му не успяха да изберат кой ще ги управлява и следващата седмица ще се проведе балотаж.

 За кметския пост ще спорят издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП Венцислав Недков, за когото гласуваха 337 от съселяните му, и кандидата на НДСВ Васил Божилов, който получи доверието на 309 души.
Изборният ден започна на време и протече без нарушения, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия на община Добричка Георги Иванов. Право на глас имаха 1280 души, действителните бюлетини са 726. Изборният ден приключи при избирателна активност от 67.8 процента. Освен кандидатите на Инициативния комитет и НДСВ, в надпреварата за кметското място се включиха и Йордан Стоянов - ГЕРБ, и Анка Велковска - "Атака".
До частични избори за кмет в Стожер се стигна, след като вотът бе касиран заради несъответствие между броя гласоподаватели в селото и броя на бюлетините. През есента надпреварата бе спечелена от Венцислав Недков, който тогава бе кандидат на БСП. НДТ

 


Сходни връзки

НА БАЛОТАЖ ЩЕ ИЗБИРАТ КМЕТА НА СТОЖЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди