изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:01 EET
Пенелопе Крус и Салма Хайек живели в къща на наркобарон    
ЛюбопитноПо време на снимките на филма „Бандитки“ испанската актриса Пенелопе Крус и американската й колежка с мексикански корен Салма Хайек живели „на квартира“ в къщата на Серхио Виляреал Бараган, един от най-известните наркобосове в Мексико.


В. „Универсал“ посочва иронично, че по този начин двете актриси са можели да се вживяват максимално в своите роли във филма. Компанията „Вентароса“, продуцент на лентата, отказа коментар по въпроса и затова не е известно дали при наемането на ранчото за нуждите на продукцията се е знаело, че то принадлежи на наркобарона, известен с прозвището „Великия“. Имението се намира в мексиканския щат Дуранго, където са правени част от снимките на „Бандитките“. /БГНЕС

Испанката Пенелопе Крус бе коронясана за новата кралица на стила в Холивуд от сп. "Ин тъч", съобщи Контактмюзик. В класацията на изданието за най-добре облечените холивудски знаменитости Крус изпреварва Кейт Хъдсън и Дженифър Гарнър.
"Пенелопе избира романтични тоалети на дизайнери като Шанел и Валентино, които същевременно разкриват природните й дадености", така редакторите на "Ин тъч" обясняват избора си.
В списъка на стилните кралици на Холивуд попадат още Камерън Диас, Кери Уошингтън и Кейти Холмс. БТА

41-годишната мексиканска актриса Салма Хайек разказа, че когато била малка, по време на пътуване с майка си, спрели близо до една църква. Тогава тя отчаяно помолила за чудото да се сдобие с по-големи гърди. Потопила ръка в светената вода. Само след месец гърдите й станали по-големи. Салма, която роди дъщеря си Валентина Палома Пино през септември, живее в Париж заено със съпруга си, бизнесмена Франсоа - Анри Пино.

 


Сходни връзки

Пенелопе Крус и Салма Хайек живели в къща на наркобарон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди