изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:50 EEST
Дамският офроуд шампионат „Грация и мощ” отива на море    
Спорт

Росица Иванова, Диляна Попова, Златка Райкова и Сантра ще мерят сили в клас ВИП

 

Дамският офроуд шампионат „Грация и мощ” 2008, за първи път пренася на пясъка надрпеварата между нежните фурии на четири колела. Вторият кръг от шампионата ще гостува на Община Балчик от 20 до 22 юни.



В първия състезателен ден участничките ще премерят сили с ATV-четириколесни машини на градския плаж на Балчик, който ще бъде затворен за мероприятието. За терен на надпреварата с джипове 4Х4 във втория ден Община Балчик предостави бившия военен полигон край града.

За първи път в дамското офроуд рали е включен и извънреден кръг с джетове сред морските вълни. Също така за първи път състезанието ще бъде заснето не само от наземени оператори, но и с хеликоптер от въздуха. Така всички фенове на красотата и смелостта ще могат да се насладят на спиращи дъха кадри от надпреварата.

Както винаги, Дамският офроуд шампионат „Грация и мощ”  ще се проведе в три класа:

-                     „Експерт”, който официално е включен в състезателния календар на Българската асоциация по автомобилен спорт;

-                     „Хоби”, за начинаещи състезатели;

-                     VIP” с участието на известни дами - любителки на екстремното шофиране 4Х4.

 

В клас ВИП своето участие вече потвърдиха мис „България-2005” Росица Иванова, „Мис Плеймейт 2007” Златка Райкова, моделът Диляна Попова, R&B певицата Сантра и Мая Савова, съпруга на телевизионния водещ Крум Савов. За всички тях екстремното шофиране не е новост.

„Мис Плеймейт-2007” Златка Райкова заявява за втори път участие в екстремното рали, но през март в Троян в последния момент бе възпрепятствана да се състезава. Сега обаче Златка отново приема предизвикателството на екстремната надпревара.

Синеоката манекенка Диляна Попова е далеч от представата за крехка и безпомощна грация. Освен с изумителната си красота, тя е известна и с факта, че от години тренира бокс. В Балчик Диляна ще демонстрира и шофьорските си умения.

Силна заявка за VIP надпреварата даде и певицата Сантра, самата тя любител на високите скорости и хубавите коли. Състезанието за нея е възможност да изследва границите на своите възможности зад волана.

 

Записването в класовете „Експерт” и „Хоби” продължава до 20 юни включително. Домакин на на всички участнички, както и на традиционния коктейл след първия състезателен ден е апарт хотел Марина Сити.

 


Сходни връзки

Дамският офроуд шампионат „Грация и мощ” отива на море | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди