изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:55 EEST
СТАРТИРА "И ТЕ МОГАТ 2"    
НовиниОбластният съюз на инвалидите в Добрич спечели проект по процедурата за финансиране на гражданки инициативи в полза на местната общност от бюджета на община Добрич, съобщиха от неправителствената организация. Наименованието на проекта е "И те могат 2".

Той се явява  продължение и развитие на миналогодишния проект за спортни мероприятия за хора с увреждания. Стойността на проекта е 1500 лв. В рамките на "И те могат 2" ще се проведат спортни мероприятия за хора с увреждания. Откриването е насрочено за 14 юни в СК"Добротица" от 10.00 часа. През следващите две съботи - на  21 и 28 юни, в клуба на инвалидите на ул. "Кл. Охридски" №36 "а" ще се проведат турнирите по шах, табла и "Не се сърди човече".
В СК"Добротица" ще има състезания по стрелба с въздушна пушка, теглене на въже, скок от място , хвърляне на медицинка топка, надбягване с инвалидни колички и други. Организаторите призовават всички желащи хора с увреждания да се включат активно в мероприятията, като могат да се записват в желаните дисциплини в клуба на инвалидите или на тел.058/602144.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА "И ТЕ МОГАТ 2" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди