изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:56 EEST
ЛЕТНИ ТВОРЧЕСКИ ВАКАНЦИИ В АЛБЕНА    
НовиниАктьорски школи МОНТФИЗ, известни като младежкия НАТФИЗ, организират летни творчески ваканции в курорта Албена през юли.

Те са възможност за едноседмичен лагер в курортния комплекс, по време на който участниците в него, под ръководството на професионални актьори, ще направят своите експерименти в света на актьорското майсторство. Според организаторите, тези школи са подходящи за всички почитатели на актьорството - както за начинаещи, така и за по-запознати и напреднали - било то като хоби, или като сериозно намерение за бъдеща професионална реализация. В тях могат да участват млади хора на възраст от 14 до 25 години. Участието е по групи, като всяка група се състои от най-малко 13 и най-много 27 души.
Актьорски школи МОНТФИЗ избират за всяка група по един професионален актьор - преподавател, с когото групата работи всеки ден по четири астрономически часа. Репетициите протичат под формата на разнообразни актьорски упражнения, задачи, експерименти, усвояват се различни техники, правят се актьорски етюди. В края на седмицата, под формата на пърформанс, се прави публичен показ на постигнатите резултати - едно своеобразно представление, на което участниците от групата ще получат своите аплодисменти от любопитните туристи и представителите на другите групи. Също така ще имат възможност да видят и пърформансите на другите участници. Репетициите по време на ваканцията, при добри метеорологични условия, се предвижда да се провеждат на открито - на специално подготвени за целта терени в курорта Албена.
За тези от участниците, които са решили да се занимават професионално с театър, летни творчески ваканции АЛБЕНА 2008 са възможност за допълнителна подготовка за кандидатстудентски изпити. В края на ваканцията всички участници получават удостоверение за участие в Летни творчески ваканции АЛБЕНА 2008.
 


Сходни връзки

ЛЕТНИ ТВОРЧЕСКИ ВАКАНЦИИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди