изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:02 EET
МНОГО РОК И ИСТИНСКИ ИЗЖИВЯВАНИЯ ОБЕЩАВА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ'2008"    
ОбществоEric Singer идва заедно с Alice Cooper за концерта в Каварна  

Легендата Alice Cooper, който ще бъде в центъра на рок събитията в Каварна на 6 юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той в наскоро дадено интервю за американската преса. За всичко това информира концертният портал в глобалното пространство. Силно начало ще дадат момчетата от Manowar, които миналата година при гостуването си на каварненска сцена спряха дъха на всички фенове на рока с прекрасното си изпълнение на химна на България "Мила Родино". Изпълненията им преди това на сцената ще подгреят Holyhell и Sixth Sense. И всичко това още в първия ден на феста - 5 юли.
Веднага след тях, във втория ден на фестивала, любителите на този вид музика ще могат на живо да наблюдават и чуят бащата на шок рока, който стартира световното си турне не от къде да е, а именно от сцената на Каварна. В момента Купър приключва работа по последния си албум Along Came A Spider.
За идването си в България и Каварна Купър е избрал да бъде обграден с "най-яките музиканти", както сам ги нарича. Заедно с него в Каварна пристигат Ерик Сингър - на барабани (впрочем и барабанист на Kiss, свири с Alice Cooper от 19 години), Chuck Garric - бас (свирил с Ronnie James Dio), китаристи ще са Keri Kelli (свирил с групата на Slash) и Jason Hook. Самият баща на шок рока казва за бандата си: "Мисля, че веднъж, когато вече си навлязъл в бизнеса - в крайна сметка винаги откриваш и попадаш на велики музиканти".
През май легендарният Alice Cooper и прочутият китарист Slash изнесоха специален благотворителен концерт в подкрепа на музиканти и хора от музикалния бизнес, лекуващи се от някаква зависимост. Самият татко Alice се пребори със зависимостта си от алкохола още преди години, а в тази връзка споделя мислите си в настоящия момент: "Всяка голяма рок звезда винаги стига до момент, в който трябва да реши да завие на ляво или на дясно. В този момент с теб или е свършено, или продължаваш напред. Сега наистина се чувствам по-добре от всякога..."
Фестът ще закрият с изпълненията си Slayer и In Flames. Организаторите на събитието припомнят, че билетите за концертите вече са в продажба. Цената на еднодневния билет е 50 лв., за два дни от фестивала по избор - 70 лв., а за три дни - 90 лв.
 


Сходни връзки

МНОГО РОК И ИСТИНСКИ ИЗЖИВЯВАНИЯ ОБЕЩАВА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ'2008" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди