изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:14 EEST
ОБЩИНА ШАБЛА ТЪРСИ СТОПАНИ ЗА ДВА ОТ ПЛАЖОВЕТЕ СИ    
НовиниНа 19 юни от 14 часа в сградата на общинската администрация в Шабла ще се проведат преговори с потенциални кандидати да стопанисват два от плажовете, които държавата върна на община Шабла.

Припомняме, че неотдавна МРРБ предостави на общината документите за осем от плажовете. За стопанисване се предлагат плажовете "Крапец - север" и Шабла. За останалите общината не може да осигури необходимата инфраструктура. Затова те ще бъдат обозначени като неохраняеми. За почистването им ще се грижи община Шабла.
Години наред плажовете в общината са без стопани. Там не са влагани никакви инвестиции освен табелите, че са неохраняеми, което бе вменено като задължение на местната управа. Ако след приключване на процедурата бъдат определени лица, които да ги стопанисват това лято, те ще могат да извършват там само дейности, регламентирани в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, обясниха от община Шабла.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ШАБЛА ТЪРСИ СТОПАНИ ЗА ДВА ОТ ПЛАЖОВЕТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди