изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:12 EET
"ТРАНС ТЕЛЕКОМ" СТЪПВА И В ДОБРИЧ    
ОбществоБезжичен интернет достъп и телефония на конкурентни цени са само част от предимствата за клиентите на компанията

"Транс Телеком" ЕАД стартира в Добрич предлагането на безжични телекомуникационни решения, базирани на технологията WiMAX, съобщиха от компанията. В Добрич телекомът от ново поколение ще предлага напълно безжичен интернет достъп, гласови телефонни услуги, пренос на данни и др., уточнява още телекомуникационният оператор.
Освен безжичния достъп, "Транс Телеком" предлага и стандартните телекомуникационни решения през кабелна преносна среда. В бъдеще компанията ще продължи усъвършенстването на предлаганите продукти и услуги. В Добрич потребителите на "Транс Телеком" ще имат възможност да се възползват от цялото продуктово портфолио на компанията. Безжичният интернет достъп (tMAX), конкурентните цени на разговорите в страната и чужбина към фиксирани и мобилни мрежи чрез услугата "Трансфон", виртуални частни централи (Centrex) за бизнес клиенти, както и софтуерният телефон "tFon" - услуга за провеждане на разговори през интернет, са само малка част от предлаганите телекомуникационни решения на компанията. 
"Транс Телеком" ЕАД е компания от ново поколение. Тя е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на "Трансхолд - България" холдинг, част от групата на "Петрол Холдинг" АД Транс Операторът притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки - WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX технологията, фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на фирмата е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.
 


Сходни връзки

"ТРАНС ТЕЛЕКОМ" СТЪПВА И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди