изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:11 EET
ГОДИШНАТА СИ ПРОДУКЦИЯ ПРЕДСТАВИ АРТ-ЦЕНТЪР "ПАЛИТРА"    
ОбществоГодишната си продукция представи в края на миналата седмица със страхотен концерт арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и вокален педагог Анелия Иванова.

Целта бе да се направи ретроспекция на изминалия сезон, сподели за НДТ Иван Иванов. Концертът премина в няколко части. В първата бяха представени части от спектакъла "България в символи". Той е на фолклорна основа и бе представен за първи път в този творчески сезон. Във втората част бурни аплодисменти предизвикаха индивидуалните изпълнения на талантливите деца - певци и танцьори, от "Палитра". Младите певци и танцьори през тази година са носители на над 20 награди от различни национални конкурси и фестивали, сподели Иван Иванов.
В следващата част на концерта бяха представени новите творби през сезона - песни, танци, както и сформираните през тази година дует на Ева-Мария и Христо и трио на Диляна, Анета и Ева-Мария. Показани бяха и части от самостоятелния коледен спектакъл на арт-центъра. Той е дело на продуцентска къща "Нещо специално", сценографията е на Павлета Добрева. Коледният спектакъл вече е традиционен и през този сезон зарадва добричлии за четвърти път. Сред представените нови танци бяха и два, на които хореограф е Анита Цветкова - преподавател в Националното училище за танцово изкуство в София.  
През творческия сезон успяхме да се представим достойно на концерти и фестивали, имахме сили и за нови неща, коментира за НДТ Иван Иванов. Той определя изминалият  период като успешен. "Имаме хъс за работа. Децата се развиват и стават все по-добри", допълни ръководителят на школата.
Арт-център "Палитра" е създаден през 2001 година като танцова студия. През 2003 година към центъра Анелия Иванова започва да подготвя деца по флейта, както и вокални изпълнители. Името арт-център "Палитра" е от 2007 година. НДТ

 


Сходни връзки

ГОДИШНАТА СИ ПРОДУКЦИЯ ПРЕДСТАВИ АРТ-ЦЕНТЪР "ПАЛИТРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди