изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:34 EET
Е.ОН И ДРУГИТЕ ДРУЖЕСТВА ИСКАТ ПОВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ    
НовиниВ столицата се е провела кръгла маса на тема "Индустрия на кръстопът. Услуги и инвестиции за по-добро качество на живот", в която участие са взели представители на трите електроразпределителни дружества, работещи на територията на страната, съобщиха от пресслужбата на "Е.ОН България".

По време на дискусията трите компании са поискали повече инвестиции, които да могат да вложат в преносната мрежа на страната в отделните региони. Според енергокомпаниите ако предложението на ДКЕВР бъде одобрено, то това ще доведе до драматично състояние на сектора, предвид значителното съкращаване на програмите за инвестиции и ремонт, казват още от "Е.ОН България". Енергийните компании твърдят, че ДКЕВР намалява общо планираните и заложени инвестиции с 681 млн. лв. "Е.ОН България" твърди ,че комисията е съкратила техните инвестиции с 36 % за следващите 5 години, което води до намаление от предварително планираните 465 млн. лв., до напълно недостатъчните 295 млн. лв. От фирмата твърдят още, че ще е трудно за тях да задържат настоящото качество на мрежата, тъй като оперативните им разходи са съкратени с 54 на сто.
 


Сходни връзки

Е.ОН И ДРУГИТЕ ДРУЖЕСТВА ИСКАТ ПОВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди