изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:18 EEST
КРЪГЛА МАСА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ ОРГАНИЗИРА ГЕРБ    
НовиниСдружение "Граждани За Европейско Развитие на България" със съдействието на фондация "Ханс Зайдел" организира Национална кръгла маса по земеделие. Тя е на тема "Основни насоки за развитие на аграрния сектор в България, в контекста на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз".

Кръглата маса се прави по инициатива на експертната комисия по земеделие на ПП ГЕРБ. Обект на дискусията ще бъдат проект на програмата на ПП ГЕРБ в областта на земеделието и горите и насоките за промяна на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз. За основен лектор на форума е поканен Жак Льо Гуен - експерт по земеделие на Френската Народна Партия и депутат във Френския Парламент.
Участие в кръглата маса ще вземат лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов и зам.-председателят на Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" д-р Румяна Желева - председател на Българската Делегация в Парламентарната Група на ЕНП-ЕД, областни координатори и експерти по земеделие на ПП ГЕРБ, учени от аграрни университети от страната, представители на бизнеса и браншовите организации в областта на земеделието и горите и др.
Кръглата маса ще се проведе утре от 10 часа в хотел "Ралица Супериор" в курорта "Албена".
 


Сходни връзки

КРЪГЛА МАСА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ ОРГАНИЗИРА ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди