изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:40 EEST
НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ СЕ СРЕЩНА С МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ    
НовиниМинистърът на земеделието и храните Валери Цветанов се срещна с кмета на Балчик Николай Ангелов, обявиха от кметството в Белия град.

По време на визитата в общината бе обсъден проектът за изграждане на рибарско пристанище в района на града. Министър Цветанов обеща да съдейства за замяна на 43 декара държавен горски фонд с подобни площи, които са собственост на общината. Желанието на Общината и това на местните рибари е в района на пречиствателната станция да се изгради съвременно и отговарящо на всички изисквания рибарско селище.

В разговора си с министър Валери Цветанов кметът Николай Ангелов поиска до изграждане на пристана рибарските лодки да акостират в акваторията на бившата военноморска база в Балчик. От своя страна Валери Цветанов пое ангажимент да съдейства за решаването на проблема на балчишките рибари и в скоро време ще инициира среща на ръководството на общината с министъра на отбраната Николай Цонев.
На срещата в община Балчик с министър Цветанов присъстваха и кметовете на общините Шабла и Каварна.  НДТ

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ СЕ СРЕЩНА С МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди