изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:31 EEST
НА 9 АВГУСТ ДИЯН ДЕЙКОВ ЗАМИНАВА НА ОЛИМПИАДАТА    
СпортНа 1 юли ще бъде обявен съставът на мъжкия национален тим по вдигане на тежести за Олимпиадата в Пекин, на който помощник треньор е добричкият специалист Диян Дейков.

Наставникът е записан да пътува с втората група тежкоатлети за Китай на 9 август - ден след откриването на големия спортен форум. Това ще бъде и основната група от състезатели. В първата група е включен само старши треньорът Пламен Аспарухов и един щангист. Мъжкият ни тим има пълен брой спечелени квоти - 6. Част от подготовката премина в Албена. Националите ни се готвят в момента в Асеновград.

Наскоро Дейков се завърна от Албена, където местната федерация го извика да даде ценни съвети за заключителния етап от подготовката на Герти Траша. Състезателят ще участва на Олимпиадата в Китай. Това беше и спортиста, който представя страната си преди 4 години на Игрите в Атина. До големите спортни резултати той стигна след като бе поверен да тренира под ръководството на Диян Дейков. 

В същото време за Франция отпътуваха четирима добрички щангисти. Те ще участват в турнир в град Кумине. Трима от състезателите - Йордан Дейков, Тодор Тодоров и Георги Атанасов са от отбора на Джим. В групата е включен и тежкоатлетът на “Добруджа” - Йовчо Георгиев. НДТ

 


Сходни връзки

НА 9 АВГУСТ ДИЯН ДЕЙКОВ ЗАМИНАВА НА ОЛИМПИАДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди