изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:09 EET
ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ


ОВЕН - Умението ви да се контролирате ще бъде провокирано, но спечелите, ако отвърнете елегантно и без вълнения. Предстои ви успешно явяване на изпити, защита на проект или друга професионална изява.

ТЕЛЕЦ - Овладяното ви поведение и разумните изводи, които правите ще се окажат вашия печеливш ход. На моменти може да се почувствате отегчени, но крайната цел ще ви държи в добра кондиция.

БЛИЗНАЦИ - Новостите ще ви направят по-активни. За да не изпуснете шансовете, с които съдбата щедро ви дарява, бъдете готови за изяви от различен характер. Денят се свърза и с получаване на известие.

РАК - Повечето от вас ще постигнат резултатите, за които се бориха. Изграденото доверие ще послужи като трамплин в професионалното ви развитие, но в крайна сметка това е целта ви.

ДЕВА - Включвайки се активно в делата си, ще пристъпите към разработване на нова идея, имаща отношение към организацията и рекламата. Придобивките няма да се забавят.

ВЕЗНИ - Старателно ще се стремите към усъвършенстване на способностите си, разчитайки така да повишите и до-ходите си. В тази връзка ви предстои пътуване, което ще ви донесе успех.

СКОРПИОН - Освободете се от излишните емоции и стрес, които се отразяват пагубно на работата и живота ви. Склонността ви да сменяте идеите си една след друга не допри-нася за успешния ход на делата ви.

ЛЪВ - Водени от порива си да творите, бързо ще намерите пътя към успеха. Обединявайки усилията си с хората около вас, ще започнете съвместен проект, който ще получи и финансова подкрепа.

СТРЕЛЕЦ - С присъствието си внасяте равновесие и ускорявате решаването на проблемите, както на работното място, така и у дома. Подкрепата ви се цени и повишава авторитета ви.

КОЗИРОГ - Започнете деня си с онези задачи, които ви привличат най-малко, но трябва да се свършат. Така ще ви остане повече време за важните дела. В обкръжението ви има привлекателна личност.

ВОДОЛЕЙ - Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си.

РИБИ - Наложените промени на работното място ще доведат и до промяна в стратегията ви по отношение на конкретен проект или колеги. В личен план ще подобрите отношенията си с партньора.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди