изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:45 EEST
ДЕКЛАРАЦИЯ на Общински съвет - град Добрич    
НовиниВече повече от месец гражданите на Добрич са подложени на непочтени атаки от мажоритарния собственик на ПФК "Добруджа". В кампанията не се спестиха сили и средства, за да бъдат извивани ръцете на Общински съвет Добрич и администрацията на града. Вместо в разумен диалог за бъдещето на футбола, Добрич беше въвлечен в аморална схватка, чиито основни оръжия станаха заплахите, директните лъжи и обидите.

Целенасочено и методично общинският съвет като цяло и някои негови представители в частност бяха квалифицирани с безпрецедентни епитети и упреквани в различни непочтени прийоми. Под лозунга "Да спасим футбола" чрез определени медии беше направен груб опит за осъществяване на натиск и дискредитиране на общинския съвет, като безпросветен, дълбоко провинциален и безперспективен.

Днес Общински съвет град Добрич категорично заявява своето възмущение от кампанията, водена мажоритарния собственик на ПФК "Добруджа". Категорично заявяваме, че всеки спор трябва да бъде решаван с разумни аргументи и с мисъл за настоящето и бъдещето на нашия град, а не с истерични прийоми и груби обиди.

Настояваме за публично извинение от г-н Величко Найденов, тъй като всяка обида, отправена към общински съветник и към местния законодателен орган като цяло, е обида към добричлии, които са избрали този общински съвет. И ние няма да допуснем Добрич и добричлии да бъдат дискредитирани в полза на лични интереси.

Заявяваме още, че ако г-н Найденов не намери мъжество да поднесе извиненията си към хората и общността, които целенасочено обижда, ще се обърнем към правосъдието!

 

 

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ град Добрич 

24.06.2008 г.

 


Сходни връзки

ДЕКЛАРАЦИЯ на Общински съвет - град Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди