изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:39 EET
РОКЕРИ ОТ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ СЕ СТЯГАТ ЗА КАВАРНА!    
Култура

За поредна година Калиакра рок фест обединява феновете на рока на Балканите

 

Интересът към тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, който ще се проведе от 5 до 7 юли в Каварна, вече премина границите на България.



 Възможността за закупуване на билети за фестивала през Интернет, дава шанс на рокерите от съседните Сърбия и Румъния да сбъднат не една своя мечта и да чуят на живо любимите си банди в Каварна. По всичко личи, че въпреки препятствието с визите за сърбите, както и няколкото стотици километра в повече, няма да спрат истинския рок фен да стъпи у нас. Музикалните медиите в двете ни съседки анонсират българския "Калиакра Рок фест 2008" наравно с предстоящите големите рок фестивали в Европа, което е доказателство за класата и на тазгодишното му издание.

За трети път традиционният рок фестивал в Каварна ще срещне на сцената си идолите на милиони почитатели на този музикален стил по света. Старт на тазгодишното издание ще дадат Manowar, които миналата година изпяха "Мила Родино" на български, но и тази година са подготвили изненада за най-яката публика според тях - тази в Каварна. Специален жест към българските метъли ще е изпълнението за първи път на живо на новия сингъл на групата "Die With Honor", който ще е част от следващия им албум. Освен това, български симфоничен оркестър и хор на Софийска Филхармония ще се изяви в необичайна светлина, като изсвири „по кралски” заедно с Manowar някои от емблематичните им парчета. На 6 юли шоуто ще продължи с негово величество Алис Купър, който пък обещава да ни поднесе само най-големите си хитове. На 7 юли край морето за първи път у нас ще забият шведите от In Flames, радващи се на огромен интерес в Европа и САЩ и наскоро обявени и за "Best International Band" от Metal Hammer. Траш метълите Slayer, които нямат нужда от представяне, ще са финалистите в тридневния рок маратон. Малко след Каварна, титаните на метъла се стягат за “Unholy Alliance Tour: Chapter III”.

Организаторите на "Калиакра Рок Фест 2008" – Община Каварна, "Жокер медиа", "Болярка", "Фиат", "Созополис" и "Лев Инс", напомнят, че всички видове билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. НДТ

МНОГО РОК И ИСТИНСКИ ИЗЖИВЯВАНИЯ ОБЕЩАВА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ'2008"

 

ПРЕДИ КАВАРНА - ДЖОУИ ДИМАЙО НА ГОСТИ НА СЛАВИ

 

ПРОДАВАТ ЕДНОВНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА КАЛИАКРА РОК ФЕСТ

 

ПОКАЗВАТ ФИЛМ ЗА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ"

 

Manowar: Оставаме завинаги в Каварна

 

ФЕНОВЕ НА ТРАША КУФЯХА В КАВАРНА НА 4-ЧАСОВ КОНЦЕРТ

 

Откриват тазгодишния “Калиакра Рок Фест” в Каварна с групата HEAVEN AND HELL

 

ИМЕТО КАВАРНА СЕ АСОЦИИРА С РОК ФЕСТИВАЛИ

 


Сходни връзки

РОКЕРИ ОТ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ СЕ СТЯГАТ ЗА КАВАРНА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди