изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:35 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСЛУЖИТЕЛИ на сектор "Икономическа полиция" при ОДП – Добрич, РПУ – Албена и служители на фирма “Арсис – Консултинг” – юридически представител на регистрирани търговски марки, са извършили съвместна проверка на територията на село Кранево на търговски обекти, съобщиха от полицията. В три от проверените търговски обекта, собственост на  частни фирми, са установени промишлени стоки /обувки, дрехи, чанти и др./, носещи търговски марки на световноизвестни производители, без съгласието на притежателите им. Стоките са иззети от служителите на полицията. Предстои да им бъде извършена оценка. Работата на полицията продължава. Образувани са три досъдебни производства.

НА 26 юни 2008 година, около 01.30 часа в района на Албена, от полицейски автопатрул на РПУ – Албена, е установен 37–годишен водач от Добрич с инициали Н.Н., който е управлявал лек автомобил след употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническото средство, с което е изпробван,  е отчело 1.24 промила. Водачът отказва кръвна проба.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди