изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:09 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНЕИЗВЕСТЕН е влязъл в паркиран "Фолксваген" в Балчик и е откраднал авто CD, документи и валута на стойност около 1400 лв., съобщиха от пресцентъра на ОДП. Сигналът за кражбата е подаден на 26 юни в  РПУ Балчик. По случая работят служители на РПУ - Балчик, образувано е досъдебно производство.

УСТАНОВЕНИ са две лица от Добрич с инициали И.Т. /38 г./ и И.И. /39 г./, обявени за общодържавно-издирване, съобщиха от полицията. Лицата са предадени на ОЗ "Охрана" - Добрич.
ОКОЛО 18 часа на 26 юни в РПУ - Ген. Тошево, жител на общината сигнализира, че в ранните часове на същия ден 14-годишният му син е напуснал жилището, в което живее и е в неизвестност, съобщиха от пресцентъра на ОДП. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, организирани от служители на РПУ - Ген.Тошево, около 20.00 часа на 26 юни, непълнолетното дете е намерено в района на ДЗИ и е предадено от служителите на полицята на баща му.  Установено е, че няма извършено престъпление спрямо непълнолетното лице.  
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.42 секунди