изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
МАРТЕНИЧКИ ЗА ЮБИЛЕЯ НА ЦДГ “СЛЪНЧИЦЕ”    
Новини

Стартира кампанията “С мартенички ЦДГ №10 “Слънчице” подпомага юбилея си”. Целта й е да се наберат средства, с които да се подпомогне реализацията на празниците по случай 40-ия юбилей на забавачницата. По повод годишнината колективът на ЦДГ №10 “Слънчице” и Сдружение за развитие на деца “Слънчице”, което обединява родители на деца от детската градина, са подготвили редица културни и спортни прояви, които ще бъдат съчетани с благотворителността.



Първата инициатива на новоучреденото сдружение е да се изработят мартенички с благотворителна цел. Те са измайсторени от майките, членове на сдружението, и колектива на детската градина, с подкрепата на слънчевите детските усмивки. Приходите от кампанията ще се използват от сдружение “Слънчице” за подпомагане на тържествата по повод юбилея, за реализиране на тържествен музикално-танцов спектакъл и градинско парти за Деня на детето.

 


Сходни връзки

МАРТЕНИЧКИ ЗА ЮБИЛЕЯ НА ЦДГ “СЛЪНЧИЦЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди