изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:44 EEST
С МАРТЕНИЧКИ ЦДГ “СЛЪНЧИЦЕ” ПОДПОМАГА ЮБИЛЕЯ СИ    
НовиниПрез тази година целодневна детска градина №10 “Слънчице” в Добрич отбелязва своя 40-и рожден ден. В тази връзка колективът на детското заведение и родителското настоятелство в лицето на новоучреденото Сдружение за развитие на децата “Слънчице” подготвят поредица от благотворителни, културни и спортни прояви. Първата инициатива бе изработване на мартенички с благотворителна цел.

Те са дело на колектива на детската градина с подкрепата на родителското настоятелство и помощта на детските усмивки. Приходите от тях ще бъдат използвани от сдружение “Слънчице” за подпомагане на тържествата по повод юбилея и за издаване на поетичен сборник с творби на добруджански автори.

Към благотворителната идея се присъединиха Ротари клуб, дамски клуб “Майчина грижа”, Лайънс клуб, групата общински съветници от ГЕРБ, вестник “Нова добруджанска трибуна”, нотариус Юлиян Димитров, фирма “Тони шик”, зам.-кметовете на Добрич, частни лица и родители от детското заведение. С изработени в детската градина мартенички ще бъдат закичени и възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи в с. Овчарово, защото в ЦДГ “Слънчице” вярват, че, за да получиш добро, трябва да направиш добро.

Много културни, спортни и благотворителни прояви ще съпътстват отбелязването на юбилея. Кулминацията на тържествата ще бъде на 1 юни с градинско парти за децата, родителите, учителите и приятелите на детското заведение.

 


Сходни връзки

С МАРТЕНИЧКИ ЦДГ “СЛЪНЧИЦЕ” ПОДПОМАГА ЮБИЛЕЯ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди