изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:10 EEST
В ДОБРИЧ СЕ УЧРЕДИ СГЕРБ    
ПолитикаУчредително събрание на областната организация на СГЕРБ се проведе през миналата седмица в Добрич. Както НДТ вече писа, това е третата структурирана организация в рамките на политическа партия ГЕРБ. Другите са МГЕРБ – младежката организация, ГЕРБ, която обхваща членове на партията от 31 до 55 годишна възраст, и СГЕРБ, обединяваща членовете й над 55-годишна възраст.

Основната идея на политическото ръководство на партия ГЕРБ, за да се създаде СГЕРБ е да се използва богатият жизнен и професионален опит на членуващите в организацията.

В учредителното събрание в Добрич са участвали делегати с богат професионален опит – инженери, икономисти, юристи и др. Учредителите на СГЕРБ в Добрич са 35 души от цялата област, като основният състав е от град Добрич. Всички те са членове на ПП ГЕРБ. На учредителното събрание е присъствал проф. Тодоров, който е член на Националния изпълнителен съвет на СГЕРБ. Той е направил кратко представяне на правилника за устройство и дейността и политическата програма на СГЕРБ. На събранието са били направени номинации за областен координатор, за областен изпълнителен секретар и за членове на управителния съвет на СГЕРБ. Уставът на структурата предвижда целият състав на управителния съвет да е петчленен. За областен координатор е номиниран Иван Петков. Предстои номинациите да се утвърдят. Сега те са представени пред Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ за утвърждаване.

Политическата програма на СГЕРБ е заложено на хората, семейството, нравствените ценности, международната политика на партията, развитие на икономиката във всички нейни направления, борба с отрицателните явления като корупция, престъпност и др. НДТ

 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ СЕ УЧРЕДИ СГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди