изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:37 EEST
Родните служби в паника    
Новини
Паника скова родните служби за сигурност. Като гръм от ясно небе им дойде новината, че на 9 юли в София изненадващо каца дясната ръка на Джордж Буш - държавният секретар Кондолиза Райс.


Телефоните в МВР, НСО, ДАНС и правителството почервеняха във вторник сутринта, когато шефовете им получиха депешата: "Конди идва". Това пише в днешния си брой в. "Стандарт", като се позовава на източници от спецслужбите, предаде БГНЕС.
Три дни преди Райс да кацне, столицата ще се наводни от спецекипите на Сикрет сървиз. Гостенката ще остане в София само 5 часа. Военният "Боинг" 757 ще се приземи малко преди обяд идната сряда. От аеропорта Райс ще отиде направо при Сергей Станишев. Двамата ще разговарят за щатския противоракетен щит в Европа. Райс ще даде съвети на Станишев за борбата с престъпността и с корупцията по високите етажи у нас преди доклада на Брюксел.
Американският президент праща Кондолиза Райс с послания при Станишев само три седмици, след като премиерът му гостува в Белия дом.
На специална церемония президентът Георги Първанов ще връчи на държавния секретар на САЩ най-високото ни държавно отличие - орден "Стара планина" I степен. То се дава на Райс за помощта в освобождаването на медицинските сестри от затвора в Либия и за силната подкрепа на САЩ за членството на България в НАТО.  dir.bg
 


Сходни връзки

Родните служби в паника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди