изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:15 EEST
НИКОЛАЙ ИВАНОВ И ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ НАПУСНАХА "ДОБРУДЖА"    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че халфът Николай Иванов и нападателят Георги Костадинов са напуснали отбора. Двамата са започнали вчера тренировки с "Локомотив" (Стара Загора), който от есента ще играе в Източната "Б" футболна  група.

Централният защитник Даниел Граматиков също си търси отбор и днес или утре ще стане ясно къде ще продължи състезателната си кариера. Можем да очакваме, че и други играчи на "Добруджа" ще побързат да си потърсят други отбори поради проблемната ситуация, в която е изпаднал добричкият клуб. Както вече писахме, "жълто-зелените" трябваше да започнат предсезонната си подготовка на 26 юни, но до днес никой от ръководството на отбора не се е ангажирал да каже дали изобщо добричкият тим ще играе наесен в "Б" група.

Междувременно научихме, че в Общинския съвет в Добрич очакват конкретна оферта от страна на мажоритарния собственик Величко Найденов, за да започнат преговори за откупуване на акциите му и за превръщането на "Добруджа" в общински клуб. 

 

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ ИВАНОВ И ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ НАПУСНАХА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди