изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПОЛИЦАЙ ПИЕ С МАЛОЛЕТНИ МОМИЧЕТА, БИЯТ ГО И...    
НовиниСержант от Първо РПУ в Добрич бил бит от четири неизвестни лица на 30 юни на дансинга на дискотека “Атланта”, съобщиха от РДВР. Според официалната информация, полицаят не бил на работа, бил цивилен и не е предизвикал инцидента с непристойно поведение.

Според присъствали на инцидента, полицаят бил в компанията на две малолетни момичета, с които изпили около два литра коняк. Съблякъл се гол до кръста, танцувал на дансинга, където закачил танцуващи момичета. Приятелите им се нахвърлили да го бият, разтървал ги бодигардът на заведението.

 

ЗЕТ УМРЯ ПОД НОЖА НА ТЪСТА СИ

 

Тъст наръга с нож съпруга на дъщеря си след възникнал скандал на 1 юли в тервелското село Безмер. Драмата се разиграла пред дома на зет му Метин Ахмед /29 г./ в селото.  Ю. Григориев, който живеел в Божурово, се нахвърлил върху Метин и го наръгал с нож в стомаха и крака. Пострадалият веднага бил докаран в Бърза помощ в Добрич, където починал от тежката рана в стомаха. Според осведомени, Григориев сам довел зет си в Добрич, а после се предал.  

 

НДТ – 3 юли 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПОЛИЦАЙ ПИЕ С МАЛОЛЕТНИ МОМИЧЕТА, БИЯТ ГО И... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди