изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ



ОВЕН - Финансови успехи или други придобивки ще ви изпълнят с енергия и добри намерения. Със самочувствие и желание ще се посветите на задачите си, очакванията ви са основателни.

ТЕЛЕЦ - Събитията ще променят отношението ви към определен човек и с това ще поставите началото на дълготрайно приятелство. За някои те са свързани и с преминаването им на ново работно място.

РАК - Ще покажете организаторските си способности, с вещина и знания ще ръководите, така, че всички да се съобразяват с мнението ви. С непринуденото си поведение ще си спечелите уважението на колегите.

ЛЪВ - Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите.

ДЕВА - Мислите ви са свързани с предстоящо събитие. Заслугата ви за успеха му ще е голяма и това ще се отбележи от всички. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават, но с желание за изява.

ВЕЗНИ - Ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За повечето от вас те имат отношение към бизнеса или пряката им заетост.

СКОРПИОН - С отговорното си отношение към социалните проблеми, ще се включите в инициативи, изразяващи позициите ви по тях. Ще работите за добруването на повече хора, с което ще повишите собствената си популярност.

СТРЕЛЕЦ - Съобразявайки се с интересите и плановете си днес, ще започнете нов проект или друга работа, поглъщаща времето и енергията ви. Не късайте мостовете с онези, от които сте останали разочаровани.

КОЗИРОГ - Основните ви приоритети не включват развлечения и други разтоварващи занимания, но се погрижете да не ви липсват. Нуждаете се от тях, защото усилията през последните дни са отнели от енергията ви.

ВОДОЛЕЙ - Тенденцията на успешни делови и лични изяви продължава. Като потвърждение на това ще се включите в проект с международно участие и ще проведете редица срещи, имащи отношение към бизнеса.

РИБИ - Застоят в делата ви ще остане в миналото. Запазили сте свежото си чувство за хумор и то ви помага да погледнете от друг ъгъл. Новите развития ще подтикнат онези от вас, които са с високи амбиции.

БЛИЗНАЦИ - Достойно ще се представите днес на изпити или на интервю за работа. Предстои да започнете нещо ново, желано и вълнуващо. Всичко, в което влагате душата си, ще ви се отплати богато.

Черен пипер за лъскава грива

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди