изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:48 EEST
Избиваме се по пътищата    
Ред и сигурност
Шестима са загинали, а 30 са ранени при 25 катастрофи, станали през изминалото денонощие в страната.


Това съобщиха от МВР, цитирани от БТА.
За живота на двама от пострадалите има опасност. За района на София са регистрирани 169 леки и шест тежки пътни произшествия с един загинал и 11 ранени.
Четирима от загиналите загубиха живота си при тежка катастрофа на пътя Котел-Жеравна. Те са младежи на възраст между 18 и 24 години. Управляваната от 24-годишния шофьор кола се удари последователно в три дървета. Причина за тежкия инцидент е високата скорост.
Лекар пък загина в София, след като БМВ не се съобрази с подадения звуков и светлинен сигнал от линейка и я удари. Колега на загиналия и возеща се в линейката жена са тежко ранени и настанени за лечение в "Пирогов".
Само вчера във Варна са станали по две катастрофи на час. 45 инцидента с материални щети са регистрирали пътните полицаи в морския град за последните 24 часа. Двама души са ранени.
В неделя следобяд в района на 36-ти км на магистрала Тракия в посока Пловдив на прав и сух участък тричленно семейство загина при зверска катастрофа. Водачът на джип “Ленд ровер” загубил управление и се преобърнал в крайпътно дере. От удара на място загинали водачът на 37 години, 25-годишната му съпруга и 3-годишната им дъщеричка.
От началото на годината у нас са станали 3794 пътни катастрофи, при които са загинали 479 души, сочат данните на МВР.  dir.bg


 


Сходни връзки

Избиваме се по пътищата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.72 секунди