изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:41 EEST
ЗАДЪРЖАХА ДОБРИЧЛИЯ, УБИЛ МЪЖ В ХАМБУРГ, ПРОБОЛ ГО 30 ПЪТИ С НОЖ    
Ред и сигурностНай-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо 19-годишния Юсуф И. Исмаил от Добрич, уличен в убийство на албанец в Хамбург, наложи Окръжният съд. Задържането е поискано с Европейска заповед за арест, издадена от Областния съд на немския град Хамбург на 30 юни т.г. по дело на районния им съд.

В нея се посочва, че Исмаил е издирван за престъпление, за което може да получи наказание 15 години „лишаване от свобода”. На 24 май т.г. към 22,40 часа той е отишъл в жилището на потърпевшия и с неизвестни мотиви го е пробол около 28-30 пъти с нож, собственост на домакина си. Той е починал малко по-късно от вътрешни и външни кръвоизливи, получени от многобройните прободни рани в корема, гърдите и черепа.

Окръжните магистрати в Добрич получиха по делото информация от Интерпол, че оставените в жилището дактилоскопични отпечатъци и тези на Исмаил съвпадат, съответно извършителят на престъплението и задържаният са едно и също лице.

В последната си дума пред съда Исмаил заяви, че „иска  да бъде екстрадиран в Германия по най-бързия начин”. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ДОБРИЧЛИЯ, УБИЛ МЪЖ В ХАМБУРГ, ПРОБОЛ ГО 30 ПЪТИ С НОЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди