изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:43 EEST
"MAMMA MIA!" НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН    
Любопитно

"MAMMA MIA!" НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН  * ФАЛШИФИКАТОРИ НА ПАРИ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ ЗАМЕНИХА ЛИКА НА ЕЛИЗАБЕТ II С ОВЦА * НОВИЯТ ВОДЕЩ НА "БИГ БРАДЪР" Е МИЛЕН ЦВЕТКОВ * ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕ ИЗЯДЕ 59 ХОТ-ДОГА ЗА 10 МИНУТИ



"MAMMA MIA!" НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН

 

Вокалистките на знаменитата шведска попгрупа АББА Агнета Фелтског и Ани-Фрид Лингстад (вдясно) посрещнаха с прегръдка актрисата Мерил Стрийп на премиерата на новия й филм "Mamma mia!" в Стокхолм.

В саундтрака холивудската звезда пее сама някои от най-големите хитове на квартета, написани от Бени Андершон и Бьорн Улвеус, вкл. едноименното "Mamma Mia".

Романтичната комедия, заснета в Гърция, е екранизация на мюзикъла с песни на АББА, който се играе с успех по света вече десетина години.

Според Би Би Си четиримата от АББА не са се виждали от 2005 г. насам, когато сценичното шоу беше поставено в родината им.

 

ФАЛШИФИКАТОРИ НА ПАРИ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ ЗАМЕНИХА ЛИКА НА ЕЛИЗАБЕТ II С ОВЦА

 

Фалшиви банкноти с лика на овца с корона на главата, вместо с този на британската кралица Елизабет Втора, се появиха в обръщение в окръг Родни, в Нова Зеландия, предаде ДПА.

Някои търговци дори не успели да забележат измамата, въпреки че ставало дума за доста груба фалшификация на банкноти от по 100 новозеландски долара.

Освен изображението на овцата върху банкнотите имало един и същ сериен номер, уточниха от полицията.

Кралица Елизабет Втора е държавен глава на Нова Зеландия, която е бивша британска колония. Нейният лик, с корона на главата, е на всички новозеландски банкноти.

 

НОВИЯТ ВОДЕЩ НА "БИГ БРАДЪР" Е МИЛЕН ЦВЕТКОВ

 

Милен Цветков ще води четвъртото издание на "Биг брадър", съобщиха от Нова телевизия. До последно от медията криеха кой ще наследи Ники Кънчев в предаването.

"Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Вече тренирам за него, като тичам по плажа с продуцента Димитър Митовски", каза Цветков, който остава като водещ и на предаването "Часът на Милен Цветков".

Ники Кънчев си тръгна от "Нова" заедно с Нико Тупарев, който се оттегли от продуцентската компания "Сиа адвъртайзинг". Слуховете твърдят, че Тупарев влязъл в конфликт с шефовете на "Нова телевизия" и сега подготвял ново риалити шоу, което имитирало "Биг брадър", но този път за Би Ти Ви.

 

ПОБЕДИТЕЛ В СЪСТЕЗАНИЕ ИЗЯДЕ 59 ХОТ-ДОГА ЗА 10 МИНУТИ

 

Американецът Джон Чеснът запази "титлата" си на човек, погълнал най-голямо количество хот-догове, като успя да изяде 59 за десет минути, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС.

Състезанието се проведе в Ню Йорк по повод националния празник на САЩ. 24-годишният калифорниец, който тежи 102 кг. успя да запази челното място в това ежегодно състезание, въпреки конкуренцията на своя най-голям съперник - японец. Миналата година той му "грабна" титлата като изяде 66 хот-дога за 12 минути.

 


Сходни връзки

"MAMMA MIA!" НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди