изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:07 EEST
ОБЯВИХА ДЕЦАТА-ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО    
НовиниАнелия Ангелова от XI - а клас на СОУ "Дора Габе" печели първа награда в конкурса за детска рисунка на тема "Туристическо лого на Добрич".

На второ и трето място са класирани дванадесетгодишната Елена Колева от Школата по изобразително изкуство към читалище "Йордан Йовков" и Мила Илиева на 11 години от училище "Св. Кл. Охридски". Трите най-добри рисунки и по-интересните предложения за туристически символ на Добрич от детския пленер ще бъдат подредени в изложба за празника на града - 25 септември.
Община Добрич обяви конкурсната програма за изработване на туристическо лого. Проектът, класиран на първо място, ще бъде регистриран от община Добрич като туристическо лого на града и ще се отпечатва върху рекламни материали, каталози, сувенири. Графичният знак трябва да съдържа в посланието си целта на общината Добрич да се развива и утвърждава като туристически град.  Конкурсът ще се проведе при представени минимум три проекта. Авторът на проекта, класиран на първо място, ще получи 2000 лева, предвидени са и две равностойни награди по 500 лева. Крайният срок за представяне на проектите е 29 август в Центъра за услуги и информация на гражданите.   
С по-подробна информация за условията за кандидатстване в конкурса можете да се запознаете на интернет - страницата на Община Добрич www.dobrich.bg
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА ДЕЦАТА-ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди