изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:29 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
НовиниМИНИСТЪР ВЪРБАНОВ - ПОСРЕДНИК ЗА ЦЕНАТА НА ПШЕНИЦАТА


"Обявените вече от някои търговци и фирми цени за тон пшеница от 130 000-140 000 лева са прекалено ниски", заяви вчера министърът на земеделието при поредното си посещение в Добруджа. Заради дъжда вчера Венцислав Върбанов  замени зажънването в нивите на арендаторите Стилиян Стоянов и Иван Иванов край село рогозина, Генералтошевско с преглед на машините. Той добави, че дъждът е много полезен за пролетниците и че валежите още веднъж напомнят, че земеделието е фабрика на открито.


МЕСТЯТ ДОМА В ОПАНЕЦ В РИЛЦИ?

Домът за дементно болни в село Опанец може да бъде преместен в Дома за стари хора в кв. "Рилци", след като бъде завършен новият в Добрич, стана ясно след вчерашния оглед на трите сгради от експерти на Министерството на труда и социалните грижи. За да бъде довършен строящият се повече от десет години Дом за стари хора в Добрич вече са нужни 1,2 млрд. лева. Представителите на министерството са съобщили вчера, че обектът е включен в предложенията на ведомството за държавната инвестиционна програма.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди