изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:48 EEST
ТРИ ПРОЕКТА ЗА ИНТЕРКУЛТУРНО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ ФИНАНСИРАТ В ОБЛАСТТА    
НовиниТри са одобрените от Министерството на образованието и  еBG051PO001/07/4.1-01 "Създаване на благоприятна мултикултурна среда за практическо прилагане на интеркултурно образование и възпитание", информират от ведомството на Даниел Вълчев.

 Вече са подписани договори за проектите. Единият е на община Добрич и се нарича "ИНТЕГРОМА - създаване на условия в Добрич за развитие и интеграция на младите таланти от ромски произход в областта на науката, изкуството и спорта с активното участие и подкрепата на техните родители и учители". Стойността на проекта е 80 261 лева, а продължителността му е 19 месеца. Другият проект, който ще се реализира в Добрич, е на Училищното настоятелство на СОУ "Димитър Талев". Той е наречен "Равен старт в първи клас" и се финансира от МОН с 87 749 лева за период от 21 месеца. Третият одобрен проект е на община Каварна. Той се нарича "Асамблея заедно творим, спортуваме и учим". Стойността му е 69 508 лева, а продължителността 9 месеца.
 
 


Сходни връзки

ТРИ ПРОЕКТА ЗА ИНТЕРКУЛТУРНО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ ФИНАНСИРАТ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди