изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
Келнер и камериерка правят секс в стаята на британче в Елените    
ТуризъмБритански турист направи официално оплакване пред компанията First Choice, след като едно от децата му намери в хотелската им стая в нашия курорт Елените келнер и камериерка да правят секс.

29-годишният Рики Диърн от Уулвърхемптън отишъл на двуседмична почивка с приятелката си и трите си деца в "Роял Парк Хотел" на Елените. Едно от децата му обаче открило двама членове на персонала "да правят секс в стаята му".
Говорителка на First Choice заяви, че въпросните членове на персонала, по непотвърдена информация сервитьор и камериерка, са били уволнени. Диърн, който похарчил близо 3000 паунда за почивката казва, че развлечения почти не е имало, храната е била шокираща и, отгоре на всичко, по-голямото момче открило двама души от персонала да правят секс в стаята му.
Англичанинът заяви, че се е оплакал на рецепцията и по-късно разбрал, че двамата са били уволнени. Той казва, че първоначално това му се сторило забавно, но след това решил, че могат да се появят проблеми. Поисках стаята да бъде почистена веднага, заявява Диърн.
Почивката му е била помрачена и от отравяне с храна и вирусна инфекция, от която е пострадал той и приятелката му. Приятелката му е било толкова болна, че е трябвало да бъде поставена на системи. Диърн казва, че много хора в хотела са били болни. Говорителка на First Choice потвърди, че в курорта е имало вирусна епидемия и компанията веднага е изпратила хигиенни консултанти, които да проведат инспекция.
First Choice разследва случилото се и осъжда поведението на двамата служители на Роял Парк Хотел в България и се извинява на семейство Диърн, се казва в специално съобщения на компанията. dir.bg
 


Сходни връзки

Келнер и камериерка правят секс в стаята на британче в Елените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди