изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:02 EEST
КАВАРНА ПРЕДПОЧИТАНА ОТ ВАТЕРПОЛИСТКИТЕ НА РУСИЯ    
СпортОт следващата седмица общинският хотел "Каварна" в морската рок - столица ще бъде зает предимно от женски тимове по водна топка от различни градове, научи НДТ от управителя Желязко Железов.

В понеделник първи пристигат състезателките на руския "Скиф", след тях идват още отборите от Нижний Новгород, Тириш, Белгород и Заречие Одинцово. "Тимовете и техните треньорски щабове предпочитат нашата база за провеждане на лятната си подготовка. Всички тези тимове ще са при нас до 13 септември, като не идват за пръв път" - уточни още Железов. Момичетата тренират по време на престоя си в общинския басейн, който е и единствения на територията на областта с олимпийски размери. Друго негово преимущество е, че е изцяло с топла минерална вода, допълни управителят на хотел "Каварна". От 6 до 13 септември именно на този басейн ще бъде проведен и международен турнир по водна топка, в който участие ще вземат и руските тимове, допълни Железов.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ПРЕДПОЧИТАНА ОТ ВАТЕРПОЛИСТКИТЕ НА РУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди