изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:43 EEST
Волейбол: България няма да играе на финалите на Световната лига    
СпортЛозана. Националният отбор по волейбол на Япония получи „уайлд кард” за финалите на Световната лига, съобщи сайтът на FIVB. Новината потвърди президентът на Международната федерация по волейбол д-р Рубен Акоста. „Много отбори заслужават поканата и винаги е трудно да решим на кого да я дадем. Спряхме се на Япония, защото мислим, че това е най-доброто решение”, категоричен е Акоста.


Това слага край на надеждите на България за участие на финалите на Световната лига в Рио де Жанейро, Бразилия. Момчетата на Мартин Стоев са втори в Група „С” и можеха да участват на финалите само с „уайлд кард”. Нашата група ще бъде представена от САЩ. Другите държави, които вече са си осигурили участие са: Бразилия (домакин), Русия (първи в Група „В”).
Този уикенд ще бъдат определени последните два отбора. Сърбия и Франция излизат в директен сблъсък в Група „А”, а победител в Група “D” по всяка вероятност ще е Полша.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Волейбол: България няма да играе на финалите на Световната лига | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди