изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:40 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ САМОЛЕТ "МИГ 21" СЕ РАЗБИ. ПИЛОТЪТ КАТАПУЛТИРА    
НовиниБоен самолет "МиГ 21" на добричката авиобаза се разби вчера на около километър и половина - два от Добрич, в посока Паскалево. Според началника на авиобазата подп. Альоша Стоянов, това е станало в 12.44 ч. в царевична нива, на около 300 м вън от огражденията на авиобазата.

 Пилотът - ст. лейтенат Радослав Димитров от Варна, е катапултирал успешно и е напълно невредим. Това бил вторият му самостоятелен полет на бойната машина. Димитров допуснал грешка в управлението на самолета в етапа на приземяване - при изравняването, и взел правилното решение да катапултира.

М.ГАИЧ: ОБЩИНАТА ДА НЕ СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С МЕН

"Не бива общината да си измива ръцете с Миролюб Гаич, защото тя също е съдружник в "Югоагент Добрич", заяви вчера пред НДТ президентът на фирмата М. Гаич, по повод думите на първия зам.-кмет, че бараките около Универсалния магазин са преместени по негово искане. Той каза още: "Преди четири години, когато "Югоагент" купи "Промишлени стоки", имахме намерения да направим ремонт на Универсалния магазин. Заради това той стоя две години затворен".
НДТ - 17 юли 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ САМОЛЕТ "МИГ 21" СЕ РАЗБИ. ПИЛОТЪТ КАТАПУЛТИРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди