изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:26 EEST
ПОЛОВИНАТА ОТ АНКЕТИРАНИ ПРИЕМАТ ПАМЕТНИКА НА ХАН АСПАРУХ ЗА СИМВОЛ НА ДОБРИЧ    
НовиниБлизо 45 на сто от участниците в анкета на сайта на община Добрич приемат паметника на Хан Аспарух като символ на града. Това сочат резултатите от проведената анкета на страницата на Общината www.dobrich.bg.

Тя е била за това кой обект се приема най-вече като символ на града. В анкетата са били посочени паметникът на Хан Аспарух, Часовниковата кула в АЕМО "Старият Добрич", Художествената Галерия, АЕМО Стария Добрич и Военно гробище.
44.73% или 407 анкетирани смятат, че паметникът на Хан Аспарух е най - подходящ за символ на Добрич. На второ място или близо 34% от участниците в общинската анкета посочват АЕМО "Стария Добрич" като символ на града. Останалите гласове се разпределят между Часовниковата кула, Художествената Галерия и Военното гробище.
Общо 910 са гласувалите потребители в анкетата на Община Добрич, публикувана на интернет - страницата www.dobrich.bg. Анкетата в сайта няма претенции за представителност и не е обвързана с конкурса за туристическо лого, който тече в момента, уточняват от общината. Следващата тема, за която можете да гласувате е "Бихте ли подпомогнали изграждането на паметник на Освободителя на Добрич от 1916 г. Генерал Иван Колев?".
 


Сходни връзки

ПОЛОВИНАТА ОТ АНКЕТИРАНИ ПРИЕМАТ ПАМЕТНИКА НА ХАН АСПАРУХ ЗА СИМВОЛ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди