изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:55 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”    
Новини Община Добрич купува отбора на “Орловец” от село Победа, научи НДТ от Иван Иванов - член на спортната комисия към Общинския съвет в Добрич. “В началото на следващата седмица ще финализираме сделката. Двете страни вече се договорихме и тимът ще стане общински. С това решение Величко Найденов вече няма да има възможност да изнудва Общинския съвет и цялата спортна общественост за своя дял с акциите в ПФК “Добруджа” АД.

 Стигнахме до този вариант, тъй като искаме да запазим футбола в Добрич. След като г-н Найденов отказа да закупим акциите и да се яви в уречения от нас ден и час, решихме да закупим “Орловец”, за да може феновете на футбола да гледат мачове в Добрич” - заяви Иван Иванов. Целта на новия общински клуб щяла да бъде първото място във “В” група и догодина да играе в “Б” група. “Знам, че това решение на проблема, с който се сблъскахме, може да не се хареса на феновете, защото новият клуб няма да замени отбор с 90-годишна история, но да се сърдят на Величко Найденов, че доведе нещата до това положение” -  допълни Иванов. Той каза, че до дни ще се разбере как ще се казва новият тим. Част от вариантите са “Добруджа 2008” или “Добруджа-Орловец”. Ще бъдат определени ръководството и треньорският щаб. Общината нямало да поднови договора на Величко Найденов за стадион “Дружба”, който изтичал през август. Така остава въпросът къде ще играе “Добруджа” мачовете си от Източната “Б” група. Иван Иванов заяви още, че общината не се е отказала да откупи акциите на Величко Найденов. НДТ  

 

БОСЪТ НА “ДОБРУДЖА” Е ИЗНЕНАДАН ОТ РЕШЕНИЕТО НА КМЕТСТВОТО

 

Председателят на Надзорния съвет на ПФК “Добруджа” АД Величко Найденов сподели, че е неприятно изненадан от решението на община Добрич да купи ФК “Орловец”, тъй като на сесията било взето решение местната управа да откупи акциите и отборът да играе в “Б” група. “Надявам се това да е слух. Отворен съм за разговори само и само “Добруджа” да играе в групата на професионалистите”, заяви Найденов. Той добави, че отборът на “Добруджа” е получил лиценза за участие в “Б” група и е един от малкото отбори, които отговарят на всички условия. НДТ  

 

 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ” | 44 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-17 @ 21:40 EEST

С ДВЕ РЪЦЕ ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА, СЛЕД КАТО ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ РАЗИГРАВА ОБЩИНАТА. ВАЖНОТО Е В ДОБРИЧ ДА ИМА ФУТБОЛЕН ОТБОР.

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-17 @ 21:51 EEST

Ne moga da povjarvam. No... kakvoto po4ukalo, takova se obadilo.  S hitrite hodove na Velichko Naydenov po negovata glava. Edna godina gledah ma4ove ot V grupa,o6te edna 6te gledam, no vsi4ko da si diyde na mqstoto. Stiga tozi sofijanec e vla4il ot Dobrich. Blagodaren sam 4e ob6tinata nameri razumen izhod i spesti na dobri4lii 1 milon leva . Tezi pari sa ot na6ite danaci i ne iskam da otivat v djoba na Veli4ko Naydenov.Nito pazara ni pazar, nito otbora ni e otbor.

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-17 @ 22:18 EEST
maikavi typi tikvi kyv orlovec beeee ei,kvi ste vie be maika vi typi selqni
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-17 @ 22:20 EEST
Това ако се случи, ще стане страшно! Феновете на Добруджа няма да позволяват дори един мач на този измислен отбор да се проведе на стадион Дружба! Щом искат война с феновете, общинарите ще я получат!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-17 @ 23:38 EEST
Това ли е представата на общинарите за футбол в един град?Да купиш един селски отбор и айдеееееее сичко е наред,вместо да помогнат на Добруджа която открай време има много фенове и богата история.Това е подигравка!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 00:15 EEST
само това е пътят. готов съм да изтрая още 1 година във в група но добрич да има истински отбор.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 00:28 EEST
тези тарикати дето искат общината да плати на вели4ко да извадят парите и да му купят безценните акции.те не могат да разберат че клубът е на циганката а не на феновете. нека ходи платената агитка в барселона да гледа отбора на циганката
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 01:12 EEST
Е това се казва супер номер. Такъв какъвто Величко не очакваше. Така му се пада на отворкото. Той нали ни мисли за селяндури. Само че този път го надхитриха. Да не се мисли за толкова отворен.  Айде зимай си палапуртите и заминавай на майната си. БРАВО.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 02:12 EEST
А бе ей еничар гаден кое му е добрето бе! В Добрич има един отбор и това е Добруджа
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 05:59 EEST
az na ma4 v dobri4 bih hodila edinsteno na Dobrudj,tatko mi e golqm fen na otbora i toi kato men e napylno ne syglasen s tazi prostotiq
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 09:42 EEST
Тея дето подкрепят идеята мога да ви кажа че не мислите,искате да станем като 10-те Пирина ли?!Ако  се създаде някакво подобие на отбор Добруджа-Орловец истинските фенове ще сме твърдо против това и на мачовете му няма да ходим,камоли да го подкрепяме.Ние сме ПФК Добруджа 1919,всичко друго е пародия.
И за тоя който е писал за някаква платена агитка да каже кога и каде ще ни ги каже тея работи в лицето,интернет герои!!!


ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 09:46 EEST
Разбира се че сте платена агитка, чакате да ви наемат автобус или да ви качат някаде. Но цената ви е ясна,  един тъпан за тъпанарите.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 10:13 EEST
Тия дето подкрепят решението, не са никакви фенове на Добруджа, а са само анти-Величко и сега така пишат, но няма да стъпят и на мач на Орловец, а пак само ще мрънкат пред компа.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 10:17 EEST
Кой ни е наел автобус бе,кви са тия филми луд ли си,какъв си?
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 10:46 EEST
Как никой не си дава сметка, че като притиска Величко Найденов общината  няма да спечели, защото те се усетиха макар и с малко закъснение, че той е алчен и иска само да влаче  от общината и клуба.  Защо всички фенове на отбора позволяват той да им хвърля прах в очите и да са слепи за всичко. Той точно това цели да настрое феновете против общинарите и да стане страшно. Но стане ли така никои няма да спечели. Колко още имота иска Величко Найденов от община Добрич? Ако нямаше хляб в отбора щеше ли Величко да стой тук - не. Той знае, че ако манипулира както в случая ще спечели, но остана изигран. Доволна съм от решението на общината да купи отбора от Победа.
ФЕНОВЕ НА ДОБРУДЖА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ ИЗПОЛЗВА ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ ЗА ИГРИЧКИТЕ СИ! НЕ БЪДЕТЕ СЛЕПИ, А ПРОГЛЕДНЕТЕ! 

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 11:31 EEST
Тука имам чувството че се изказват смао хора които не са запознати с нещата.Феновете сме проти алчния шоп който ни докара до дъното,ние сме против това безумие да му се дават още имоти,защото сме твърдо против него.Но сме и против безхаберната община,искаме истинската Добруджа да тръгне нагоре,засега трябва да се почне в Б група,а в последствие да се търси нещо повече.Но това с Орловец е най-голяма глупост досега,ако стане реалност агитка на Дружба няма да има повече
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 16:28 EEST
Г.Джендов : Хора,осъзнайте се!Това е невероятна простотия!Истинските фенове на Добруджа го осъзнават,всички други нямат ни най-малко право да коментират и да дават некомпетентните си мнения!Не сте страдали,колкото нас,за да говорите!А ония смешник,дето твърди,че сме платена агитка,да ми даде номер,да се срещнем някъде,да си поговорим!Ти знаеш ли,колко пари съм дал аз,за да бъда във всяко едно село,за да подкрепям отбора,знаеш ли!?Ти знаеш ли,че съм гладувал и студувал,за да спестя някой лев и да мога да отида на мач или да си купя шалче!Не те ли е срам да се излагаш така!?Но в интернет е лесно да си ербап!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 16:31 EEST
Г.Джендов : Имаше толкова много други варианти,като не беше задължително общината да дава милион за собствения си отбор!Просто в момента Младен Матеев-*утката си лансира мизерното отборче!Орловец няма да играе мачове на Дружба!Ако трябва ще потрошим собствения си стадион,но друг отбор,освен Добруджа,няма да играе там!И открито заявявам,че всички в общината са некомпетентни,корумпирани,некадърни *УТКИ!Не им е там мястото,а в затвора!!!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 17:40 EEST

".Стигнахме до този вариант, тъй като искаме да запазим футбола в Добрич. След като г-н Найденов отказа да закупим акциите и да се яви в уречения от нас ден и час, решихме да закупим “Орловец”, за да може феновете на футбола да гледат мачове в Добрич” - заяви Иван Иванов." Kak 6te opazite taka futbola v Dobrich taka kato kupuvate selski otbor....i kakwo da ne misli g-n Iwanow 4e taka 6te opravi ne6tata i 6te se radvame na nqkakv selski klub!!!! ISKAME SAMO EDNO DOBRUDJA1919 .90 GODINI ISTORIQQQQ EIII! KAKWO E TOWA ORLOVEC NAPRAWO TOWA E PODIGRAFKA S NAS DOBRI4LIITE.

"Знам, че това решение на проблема, с който се сблъскахме, може да не се хареса на феновете, защото новият клуб няма да замени отбор с 90-годишна история." Razbira se 4e nqma da se haresa kak 6te zameni6 edin otbor s 90god. istoriq s dvudnevna istoriq!?@!@?! PROSTO NEZNAETE KOLKO ME E QD, DR FENOVE 100% NA 100% ZNAQT KAK SE 4UVSTVAM SEGA!?@

"Част от вариантите са “Добруджа 2008” или “Добруджа-Орловец”. " Towa ve4e e smehotvorno  - NIKOGA NQMA DA SI DADEM IMETO?@!?@!?@

DOBRUDJANCI TRQBVA DA SE OBEDINQVAME,ZA DAOBROTO NA DOBRUDJA!!!!!

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-18 @ 21:56 EEST
Ей паткан миризлив какво стана с твойто измислено отборче  добрич2000,нали щеше да играе в А група?
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 09:50 EEST
Треньор Дидо Божинов - като треньор недоказан, а помощник -  Кръстев, ами той цървула не може да говори, какъв треньор ще става.  Господа общинарите не познават качествата и възможностите на хората ,  които наемат за да измият очите на хората. Но все пак то е селски отбор да не забравяме. Да не забравят племенника на Божинов, дето никой не го иска, а само Кръстев го налагаше - детето задръстено с алкохол да играе  цял мач, е имало е за какво -  Кръстев треньор  в голям отбор.  Егати и убитака. 
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 10:25 EEST
СПОРЕД МЕН ОБЩИНАТА НЕ Е ВИНОВНА В СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ. ДАЖЕ ДОБРЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА. ИНТЕРЕСНО ЩЕ СТАНЕ АКО НОВИЯТ ОТБОР СТАНЕ КАТО ЛИТЕКС И СЛЕД 4 ГОДИНИ ИГРАЕ ЕВРОПЕЙСКИ МАЧОВЕ. ТОГАВА СИГУРНО МЕСТНИТЕ ФЕНОВЕ ЩЕ ХОДЯТ В КВАРТАЛ РИЛЦИ, АКСАКОВО, СУВОРОВО И НА ДРУГИ СМЕШНИ МЕСТА ДА ГЛЕДАТ МАЧОВЕ, ЗАЩОТО ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ НАТАМ Е ТРЪГНАЛ ДА ВОДИ ОТБОРА. ВСЕ ПАК ВЕЧЕ ИМАМЕ ТРЕНИНГ.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 13:16 EEST
Ние ще сме с истинската Добруджа където и да играе,а измислените отбори като Орловец,ако ще и в Шампионска лига да играят същата рабоа,не си пука за тях.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 19:12 EEST
Хаха. Евротурнири, втори Литекс - и така да стане, феновете на Добруджа не ги ебе къде ще играе Орловец!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 19:35 EEST
Teзи бавноразвиващите от общината как не проумяха че Добруджа е преди всичко на града,на хората не на Величко.Като не щат да дават за нея пари поне да не ни водят някакви селски отборчета и така да замажат положението.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 19:48 EEST
С Диян Божилов говорихте ли дали ще може да идва трезвен на тренировките?
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 23:12 EEST
Пълен абсурд,какъв Орловец,ще предтавя футбола в нашия град.Аз не съм от агитката,но имам приятели там и мога да кажа че ако те са платена агитка,аз твърдо чукам Пемела Андерсън и Кармен Електра едновременно!тези момчета си правят шалове,тениски,знамена,ходят с колите си къде ли не!Стига глупости че били платени!!!!Или пък тая глупост с тъпана,ами като са им благодарни за подкрепата не тъпан ами 1000 тъпана ще им подарят!ама повечето от вас които говорите едва ли сте стъпвали на стадиона скоро!Орловец=новия Литекс,пази боже сляпо да прогледа,вие май не си пиете редовно лекарствата!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-19 @ 23:35 EEST
Ние, хората от село Победа искаме 2 безплатни автобуса за всеки мач в Добрич за да можем да гледаме любимия си Орловец, защото това е нашия отбор. Ако не ни ги осигурите ще стане страшно!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-20 @ 00:04 EEST
искам да обясня на величконайденовците че след 2010 година когато изтече догговора на АДето новия клуб ще се обедини с добруджа 1919 и така ще имаме 1 силен общински клуб. моите уважения към агитката но 10-15 човека не могат да образуват всички фенове на велик клуб като ДОБРУДЖА .защо тази агитка не предприе нищо още преди 3-4години против софийския боклук. това са първите общинари които се мъчат да направят нещо и да изгонят този мошенник.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-20 @ 09:30 EEST

това че 10 човека имат времето да се знимават с глупостите на Величко и Общината,не означава че общо те са толкова,като не идвате на мачове не говорете!!!!!не знам нито един фен на ДОБРУДЖА дори да не е от агитката но фен,да иска да се създаде нов клуб,това е глупост!!!!

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-20 @ 12:53 EEST
ходя на мачове от 1985година така че не ми казвай кой е фен и кой не. повтарям ти че създаването на новия общински клуб е временно до изтичането на договора на АДето.ако ти имаш излишни 1200 000 лв дай ги на величко.доколкото знам величконайденовците щяха дасъбират пари за изкупуване на акциите му.до къде стигнаха. ако не им достигат 100тина лв ще им помогна.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-20 @ 14:05 EEST
а кои са тия величконайденовци????и за какво ни е сега друг "временен" отбор?
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 14:03 EEST
Ние от кежуал-хулиганс ултрас крю "Победа Бойс" искаме открито да обявим че сме против това решение да ни лишат от любимият ни отбор Орловец,които ние подкрепяме навсякаде в България и Европа.Виновните да му мислят идват избори,а нашите топ ладс имат учи и уши навсякаде.Загазили сте но ние ще се завърнем по-силни и по-силни.Орловец завинаги!!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 14:06 EEST
Не лишавайте Ганево от футбол!!!
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 15:44 EEST
не лишавайте димо и камен от свирки къмциганката
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 16:02 EEST
Аз съм кежуал фен от орловец , и поради зачестилите побои които правя по стадионите , и поради съображения за сигурност ще се запазя в тайна! Искам да изразя разочарованието си от решението на общински съвет град Добрич , да закупи нашият свещен отбор , и по този начин да лиши безбройните привърженици от футбол в града ни , пардон селото... Искам също така да приканя и най-крайните привърженици на отбора , да протестират заедно с мен , и леля Къна от долната улица , на площада , и да блокираме улиците в знак на гражданско неподчинение! Заедно можем повече! И искам да кажа на футболистите от орловец , да не се предават , а да си спомнят старата поговорка - "Човек може да излезе от селото , но селото от човек - НИКОГА!"
Орловец Крю форевър!

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 16:15 EEST
Аз съм твърдо за протеста m8s затова съм напълно съгласен с предния коментар.Стрийт-Орловец-Файгтерс-Вандалс няма да предадем истинския Орловец,това е нашата история,това е нашата чест.Така че който не е с нас е против нас,Орловец-това сме ние!!
Но сърендър,ладс заедно можем повече.

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 16:30 EEST
NIE SME ORLOVEC, NQMA STROI ZA NAS!
Ultras Orlovec
Pobeda Crew
Ganevo Boys
Orlovec Hooligans
FORZA ORLOVEC!

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-22 @ 16:35 EEST
m8 не знам от колко години обикаляш страната за да подкрепяш най-великия отбор Орловец,но имам една забележка-Ганево Бойс се разпаднаха и вече са неактивна ултрас групировка,тей като голяма част от тези ладс са по затворите за незаконни продажби на арпаджик,брюкселско зеле,шноли и шапки тип "бомбе",както и разбира се хулигански прояви из цяла Европа.Така че вече не трябва да ги смяташ за фактор на ултрас сцената в Ганево.Това е от мен мейтс кийп ит риал,Орловец фор лайф.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-23 @ 12:44 EEST
аз съм фен на отбора на величко найденов.димо-свирката обеща да ни води в барселона-софийско без пари да гледаме нашия велик отбор.нашия бог величко обеща догодина да играем в шампионската лига и да вземем купата.нямало никакъв проблем само общината да му дадяла 1200000 лв.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-23 @ 13:49 EEST
мери си приказките за Димо. той пък за какво ти е виновен, че е фен на отбора като нас ли? гледай си орловец и не се занимавай повече с Добруджа
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-23 @ 15:59 EEST

Няколко мом4енца ще трябва да си обършат устата от млякото и тогава да говорят за  Добруджа!!!Питайте Камен Стан4ев колко пари полу4ава от Вели4ко и защо е толкова загрижен за отбора!Кокалът,който е налапал е мно......о..о....го Голям и не е за изтърване!!!

ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-23 @ 23:41 EEST
димо-свирката е фен на вели4ко и после на добруджа.лошото е че ви промивава мозъците.но това е нормално като има балъци да го слушат.
ОБЩИНА ДОБРИЧ КУПУВА “ОРЛОВЕЦ”
Автор: Anonymous да 2008-07-24 @ 00:07 EEST
Tи май не се чуваш? Кога Димо е защитавал Величко и защо да го прави - за смешната заплата, която получава ли?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди