изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:43 EET
ХОРОСКОП ЗА 18 ЮЛИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 ЮЛИ



ОВЕН - С основание очаквате положително развитие на конкретна задача, положените усилия са очевидни. Желателно е да не се опитвате да изпреварвате събитията и да бързате.

ТЕЛЕЦ - Бъдете търпеливи и ще стигнете бързо до успеха. Семейните проблеми ще се решат, ако ги обсъждате заедно с останалите. Не трябва да взимате едностранчиви решения.

ВЕЗНИ - Ново начало очаква някои от вас днес - в личен или професионален план. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще ви позволят да разгърнете скритите си възможности.

БЛИЗНАЦИ - Премерените ви думи и действия ще ускорят решаването на проблем, който ви тревожи от доста време. Ще избегнете риска и ще постигнете първоначалните си намерения.

РАК - Възможно е проект от глобална значимост да ви постави в центъра на общественото внимание. Други ще се отдадат с желание на личните си предпочитания, без да мислят за последствията.

ЛЪВ - В края на деня вълненията ще са в повече, но няма да останете разочаровани. Здравословен проблем при някои ще ги накара да потърсят компетентното мнение на специалисти.

ДЕВА - Днес рискувате да накърните доверието към себе си, мислете преди да се настроите романтично. Но, ако мислите, че това е истинската ви любов - не се колебайте дълго, а действайте.

СКОРПИОН - Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности. Вечерта ще се радвате на заслуженото внимание на човек, който истински ви обича.

СТРЕЛЕЦ - Промененото ви мислене ще ви улесни в реализация на идеите ви. Настроението ви ще се подобрява, резултатите от работата ви също. Помислете къде сте бъркали до сега.

КОЗИРОГ - Ще си помогнете сами по отношение на здравословен проблем, ако спазвате съобразен с него хранителен и двигателен режим. Пазете се от прекомерни емоции и стрес.

ВОДОЛЕЙ - Напрежението на работното място ще затрудни общуването с околните. Не си позволявайте да давате оценка за работата на друг, защото не сте в подходящото настроение днес.

РИБИ - Желанията ви ще се осъществяват доста трудно, причината за което търсете само в себе си. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте сами събитията. Отворете сетивата си за любовта.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди