изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:12 EEST
Пуснаха от ареста съдийка, хваната с белязани пари    
Ред и сигурност
Софийският градски съд пусна от ареста председателя на Административния съд във Варна Анелия Цветкова срещу парична гаранция от 20 000 лева.


В мотивите си съдът записа, че доказателствата, които са събрани срещу Цветкова през последните дни, са противоречиви, предаде БТА.
Цветкова бе задържана във варненско заведение в четвъртък с белязани 10 хиляди лева, които според подалия сигнал в ДАНС били за подкуп. Възможно е човекът, който е подал сигнала, след който е направена операцията, "да иска да натопи Цветкова", каза адвокатът й Юлиан Георгиев.
От прокуратурата не съобщиха дали ще протестират днешното решение на съда. Междувременно адвокатът на Анелия Цветкова коментира пред журналисти, че мотивите по делото срещу съдийката са били определени като много сериозни и прави чест на съдията, че ги е разгледал много обстойно, предава "Фокус".
Съдът е приел, че показанията по делото и даването на парите е “много странно”. Според адвокат Юлиан Георгиев може да се направи извод, че човекът, който е предал парите на Анелия Цветкова, е имал интерес да я злепостави.
Адвокатът обясни, че Цветкова е заявила, че не използва банки или други начини за съхранение на парите си, а ги съхранява в каса в къщи. “Парите са оставени от семейството на сестра й, което е починало при трагични обстоятелства. Част от сумата, намерена в Цветкова, е за издръжка на нейната племенница”, допълни защитникът. Той заяви, че от създаването на Административния съд, Цветкова е на тази длъжност. dir.bg
 


Сходни връзки

Пуснаха от ареста съдийка, хваната с белязани пари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди