изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:45 EET
ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ



ОВЕН - С находчивост ще си осигурите добри предпоставки за успешна сделка. Други от вас ще представят идеите си пред подходящите хора, които имат властта и възможностите да ги реализират.

ТЕЛЕЦ - Нова придобивка или присъствието на харесвана личност ще ви създаде настроение и ще подобри перспективите за развитието ви в деловата сфера. Пренесете емоцията и вкъщи.

БЛИЗНАЦИ - Близостта на любим човек ще се отрази добре на душевното ви спокойствие. На работното си място ще покажете умения и добър организаторски опит, каквито никога не са ви липсвали.

РАК - Не се стремете към одобрението на всички, това просто не е възможно и е излишно. Покупките за дома ще ви донесат настроение и желание да направите отдавна отлагани ремонтни дейности.

ЛЪВ - За повечето от вас денят ще е много приятен и лишен от всякакво напрежение и стрес. С партньора си ще обсъждате бъдещите си планове, очаквайки да се включат към тях и децата.

ДЕВА - Ако не сте семейни, се запознайте с намеренията на приятелите си, за да споделите вечерта си с тях. На други ще се наложи да поемат отговорността и на колегите си, с което ще ги зарадват.

ВЕЗНИ - Хубава новина ще ви направи спокойни и добри. За някои това означава среща с любими хора, пристигащи отдалече, за други издигане на работното място, за трети - възможност да избират.

СКОРПИОН - Ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед към нови хоризонти. Не се забърквайте в излишно интриги, за да не провалите дългогодишно ползотворно приятелство.

СТРЕЛЕЦ - За много от вас денят ще се свързва с тягостни задължения и отегчени ще общувате с околните. Въпреки всичко се старайте да приключите започнатото в срок и с нужната отговорност.

КОЗИРОГ - Споделете повече от времето си с близките ви, от тях ще почерпите енергия и добро настроение. Моментът не е подходящ за активна работа и за вземане на кардинални решения.

ВОДОЛЕЙ - Очертава се сериозна работа за много от вас, за това не хабете силите си безотговорно. Започнете с най-неотложните си задачи и едва след приключването им преминете на текущите.

РИБИ - Бъдете предпазливи и по отношение на обещанията, които давате, за да не изпаднете в неудобни ситуации. Търсенията ви ще намерят отговорите, които отдавна ви се струват невъзможни.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди