изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:36 EET
ГУБЕРНАТОРЪТ ПРЕДСТАВЯ УТРЕ "ЗЕЛЕНАТА МРЕЖА НА ДОБРУДЖА"    
НовиниУтре областният управител Ердинч Хаджиев ще представи в Министерски съвет проект "Зелената мрежа на Добруджа", разработен от Областна администрация Добрич, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

Проектът ще бъде представен на първото заседание на Националната група за координация в рамките на Туининг проект BG 06/IB-ОТ-01  "Укрепване капацитета на структурите на българското правителство за мониторинг и анализ на основни политики и разработване на съгласувани стратегически решения", Компонент 2: Укрепване капацитета на областните администрации, Дейност 2.2: Подкрепа за някои областни администрации, целяща получаване на знания и създаване на възможности за поддържане на стратегическа перспектива в ежедневната работа. От пресслужбата уточняват още, че заседанието ще бъде открито от Снежана Димитрова -  директор на дирекция "Стратегическо планиране и управление" и ръководител на проекта от българска страна. Добрич е една от пилотните области, включени в тутинг проекта. На заседанието ще бъдат представени и пилотните проекти на областите Смолян, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, като участие в него ще вземе и Емануел Верн - ръководител на проекта от френска страна. Предвижда се Патрик Нодингс, постоянен туининг съветник да представи предстоящите дейности по пилотните проекти в отделните области.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ПРЕДСТАВЯ УТРЕ "ЗЕЛЕНАТА МРЕЖА НА ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди