изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:11 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ДОБРИЧКИ ПОЛИЦАИ ПОСТАНОВИ ВОЕННИЯТ СЪД ВЪВ ВАРНА    
ЛюбопитноЕфективни присъди са получили двама бивши служители на Второ РПУ - Добрич, за нанесен побой над арестанти, а друг бивш полицай, също участвал в побоя, се е разминал с условна присъда, научи НДТ. Една година лишаване от свобода са отредили военните магистрати на бившия старши лейтенант Илия Манов - за това, че през юни 1995 г., по особено мъчителен начин е причинил лека телесна повреда на Стоян Стоянов от Добрич. За същото условна присъда от четири месеца, с 3-годишен изпитателен срок, е получил бившият главен сержант Стоян Белчев. За причинена телесна повреда на арестанта Милен Енчев бившият главен сержант Вълчо Вълчев е получил ефективна присъда от пет месеца.

СПУКАН ВОДОПРОВОД НАВОДНИ ПШЕНИЦА И ЕЧЕМИК

Спукал се вчера стоманен водопровод в добричкото село Котленци е довел до наводняването на около десет декара, засяти с пшеница и слънчоглед, научихме от председателя на ОбС на община Добричка. Площите се намирали зад стопанските сгради край селото. Според отговарящи за селото служители от "ВиК",  за отстраняването на аварията ще бъдат нужни няколко дни, защото за целта било необходимо да се направи специално трасе и да влезе агрегат, тъй като местността била блатиста.
НДТ - 22 юли 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ДОБРИЧКИ ПОЛИЦАИ ПОСТАНОВИ ВОЕННИЯТ СЪД ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди